Sigurna kupovina

Sigurna kupnja - zašto smo vrijedni povjerenja?

U OZONEE se brinemo da se nitko ne upozna Vaše privatne podatke. Činimo sve što možemo da kupovina u našoj trgovini bude udobna i potpuno sigurna. Uvijek su nam kupci na prvom mjestu i zato želimo stalno poboljšavati kvalitetu usluga, a sigurnost je nam jedan od naših prioriteta.

Potpuno smo svjesni da je jamčenje sigurne kupovine u našoj trgovini temelj, bez kojeg čak najkvalitetniji proizvodi nemaju vrijednost. Zašto je kupovina u trgovini OZONEE sigurna?

Vaši podaci su sigurni kod nas
Sigurni podaci označavaju sigurnu kupovinu. Tijekom kupovine u trgovini OZONEE Vaše podatke šifrira sigurnosni protokol SSL (engl. Secure Sockets Layer), koji sprječava pokušaje krađe osjetljivih podataka. Certifikat jamči povjerljivost obrađenih podataka. Bankarski sustavi, za koje je jamstvo povjerljivosti temelj poslovanja, koriste ista rješenja. U svakom trenutku možete dobiti informacije o svojim osobnim podacima ili izbrisati ih iz našeg sustava.

Mi smo trgovina vrijedna povjerenja.
Naša tvrtka ispunjava stroge zahtjeve u pogledu:
- politike privatnosti i sigurnosti,
- jasnoći lista proizvoda,
- jasnih uvjeta isporuke i plaćanja,
- a također jasnog postupka naručivanja i odustajanja od ugovora / reklamacije.

Našu brigu za sigurnost Vaše kupovine potvrđuje temeljni kapital društva u iznosu od 9 002 919 PLN koji je u cijelosti pozvan i primljen. Mi smo pouzdana tvrtka vrijedna Vašeg povjerenja.

Pružamo sigurnu kupovinu i sigurnost plaćanja
Imate li pitanja u vezi s sigurnom kupovinom ili bilo kakve druge dvojbe? Obratite se nama!
pixel